Splošni pogoji | Dostava in poštnina Kazalo strani |  Kontakt  

Magična konoplja

Kongres konopljeKongres konoplje. Ali ste vedeli, da je KONOPLJA ena najbolj zdravilnih in uporabnih rastlin, kar jih pozna človek?

Kako je potem mogoče, da se v današnjem času, ko že svetovna javnost pozna njeno zdravilno moč in njeno čudežno koristnost, o tem nič ne govori, oziroma premalo? Je tudi vam jasno, da obstaja določena skupina ljudi, ki noče, da bi ljudje zvedeli za to? In zakaj je v večini sveta prepovedana, kot grozeča in strah zbujajoča rastlina?

Ko ljudje zbolimo za boleznimi, kot so rak, multipla skleroza, AIDS in mnoge druge, nas postane strah in ne vemo, kaj in komu verjeti. Ko se človek znajde v takšnem položaju, je najboljše, kar lahko sam stori, to, da se sam izobražuje o svojem stanju. Lahko poišče različno literaturo, dobiva informacije, raziskuje in na podlagi vsega tega se odloči za takšno zdravljenje, ki bi bilo zanj ali zanjo najkoristnejše, tisto, v katerega verjame. Zdravnik bi te moral pri tem usmeriti, ti priskrbeti različne vrste informacij, vendar to se ne dogaja. Žal. Večina zdravnikov ti predstavi zgolj tisto vrsto zdravljenja, ki ga zagovarja medicina.

Facebook